Bingöl, bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Erzurum Şube Başkanı Ümit Bingöl, göreve geldiği bir yıl içinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında düzenlediği basın toplantısında bilgi verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2013 20:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bingöl, bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi

Türkiye İşçi Emeklileri Derneğinin geçmiş yönetiminin derneğin üyelerini küstürdüğünü ve adeta iki üç kişinin saltanatına hizmet eden bir dernek haline getirildiğini öne süren Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Erzurum Şube Başkanı Ümit Bingöl, yeni yönetim olarak ilk etapta dernek hizmet binasını tadilattan geçirildiğini ve küskün üyeleri tekrardan derneğe kazandırıldığını söyledi. Bingöl, "Türkiye Emekliler Derneği 30 Eylül 2012 tarihinde yaptığı genel kurul ile adına yakışır bir kongre yapmış ve beş adayın yarıştığı seçimlerde üyelerimiz bizleri tercih etmiştir. Bir yılını doldurduğumuz görevimizde üyelerimize hak ettiği hizmeti vermek adına yoğun bir çaba gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Bakın göreve geldiğimizde sadece üç beş kişinin gidip geldiği Türkiye emekliler derneği Erzurum Şubesi, inanın harabe halini almış ve kokudan içeri girilmeyen bir konumdaydı. Üyeleri küstürülmüş, hiçbir etkinliğe imza atılmamış ve adeta iki üç kişinin saltanatına hizmet eden bir dernek halindeydi. Yeni yönetim olarak ilk etapta dernek hizmet merkezimizi tadilattan geçirerek üyelerimize yakışır bir konuma getirdik. Ardından emeklilerin sağlık alanında yaşadığı sorunları çözme noktasında, başta özel hastaneler olmak üzere devlet hastaneleri ile görüşmeler gerçekleştirdik" dedi.

Yönetim kurulu olarak bir yıllık görev süresinde 600 emekliyi daha derneğe üye yaparak üye sayısını 4 bin 800'e ulaştırdıklarını kaydeden Bingöl, "Ramazan ayında bundan önce bırakın ramazan ayını normal günlerde bile hatırlanmayan üyelerimize yeni yönetim olarak gerek gıda gerekse giyecek yardımı yaparak 500 üyemizi sevindirdik. Aslında yaptığımız bu yardımları sizlerle paylaşmak pek doğru değil ama bizleri bir türlü kabullenmeyen ve çalışmalarımızdan rahatsız olan bazı eski yöneticiler hakkımızda karalama kampanyaları başlatmış ve bizim hizmetlerimizden rahatsız olarak provokatörlüğe soyunmuşlardır. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bizler yönetim olarak, zor günler geçiren ve kıt kanaat geçinen emeklilerimizin haklarını savunmak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Birileri şunu çok iyi an lam alı ki hizmet Allah rızası içindir. Bizlerde bu felsefede hizmet etmeye devam edeceğiz. Unutulmamalıdır ki meyve veren ağaç taşlanır." Diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber